Juhatuse esimehe pöördumine

Vee-ettevõtjana oleme tihedalt seotud ümbritseva keskkonna ja kohaliku kogukonnaga. Seepärast pingutame väsimatult selle nimel, et täita pidevalt kõikide erinevate sidusrühmade vajadusi ja ootusi. AS-is Tallinna Vesi töötab üle 300 inimese. Läbi terve aasta on ettevõte märkimisväärselt keskendunud oma inimeste tööohutuse parandamisele ja pühendumise tõstmisele ning neile arenguvõimaluste pakkumisele.

Tunnustuseks meie töötajate tublile tööle on kahtlemata 2015. aastal läbi viidud kliendirahuolu-uuringu väga head tulemused, aga ka Ettevõttele väljastpoolt osaks saanud tunnustus edusammude eest tööohutuse, sotsiaalse vastutustundlikkuse ja investorsuhete vallas. Töötajate rahulolu-uuringu tulemused olid samuti väga head võrreldes teiste sarnaste ettevõtete ja Euroopa keskmisega.

Tänu 2015. aasta erakordsetele tulemustele saame oma ettevõtte üle olla väga uhked. Sarnaselt eelnenud aastatele paranesid veelgi tootmistulemused ning Tallinna ja seda ümbritsevate piirkondade elanikele pakutava teenuse kvaliteet. Joogivee kvaliteet ja lekete tase veevõrgus on näitajad, mis on ületanud varasemate aastate tulemusi ja on ka võrreldes teiste Euroopa vee-ettevõtetega parimate hulgas.

Börsiettevõttena kanname vastutust oma aktsionäride, klientide ja mitmete ettevõtteväliste sidusgruppide ees, kellega puutume kokku igapäevaselt. Keskendume jätkuvalt sellele, et luua järjepidevust, läbipaistvust ja tasakaalu oma tegevuse erinevate tahkude vahel ning jälgime pidevalt, et ettevõtte juhtimine toimuks ühingujuhtimise kõrgeimate standardite kohaselt.

Ma soovin tänada oma kolleege AS-ist Tallinna Vesi, OÜ-st Watercom ja ettevõttest United Utilities, samuti kõiki meie kliente, tarnijaid ja koostööpartnereid, kelle toel saavutasime 2015. aastal erakordselt häid tulemusi.

Lugupidamisega
Karl Heino Brookes