Olulised muudatused keskkonnaaruandes

Siin peatükis on välja toodud suuremad sisulised muudatused 2015. aasta keskkonnaaruandes võrreldes 2014. aasta keskkonnaaruandega.

  1. 2015. aasta keskkonnaaruandes on muudetud aruande ülesehitust ja peatükkide järjestust.
  2. 2015. aasta keskkonnaaruandest on välja jäetud ettevõtte struktuur ja kvaliteedipoliitika, kuna EMAS määrus ei nõua nimetatud info esitamist.
  3. Keskkonnaeesmärkide peatüki ülesehitust on muudetud selliselt, et peatükis tuuakse välja olulised keskkonnaaspektid, aruandva aasta keskkonnaeesmärkide täitmine ja järgnevaks aastaks püstitatud keskkonnaeesmärgid.
  4. Kuna EMAS määruse kohane keskkonnajuhtimissüsteem on rakendatud ainult AS-is Tallinna Vesi, on 2015. aasta aruandest välja jäetud tütarettevõte OÜ Watercom keskkonnatulemuslikkust puudutav info. Välja arvatud ökoloogilise jalajälje arvutus, milles on arvesse võetud kogu kontserni tarbimisi.
  5. Põhitegevusi kirjeldavate peatükkide sisu ja struktuuri on muudetud oluliselt (peatükid 11-14). Aruandest on välja jäetud keskkonna seisukohalt ebaolulisem info. Struktuuri on muudetud selliselt, et aruande tekst oleks sarnases loogilises järgnevuses meie põhitegevustega.
  6. Keskkonnaaruande erinevatest peatükkidest on eemaldatud korduv ja väheoluline info. EMAS määruse nõuete seisukohast vähem olulistes peatükkides keskendutakse vaid olulisimale.